Produsele pot fi returnate în maxim 30 de zile de la data emiterii facturii fiscale cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice: patare, murdarire, zgariere, ruperea etichetelor, impregnarea produselor cu substante externe, etc.

Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii si platii comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare si cele pentru plata online vor fi suportate de client.

Returnarea produselor se face personal in atelierul RoyalBags, sau printr-o firma de curierat, la adresa: str. Ion Minulescu nr. 93, Cladirea P+5, etaj 1, Sector 3, Bucuresti, Numar de telefon: 0753889977

Rambursarea contravalorii produselor se va face prin transfer bancar in contul IBAN comunicat de client, in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la momentul in care furnizorul intra in posesia returului. 

Formular de retur

Top