Politică de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Atunci cand utilizati pagina web  https://royalbags.ro/  („Pagina Web” sau “Site-ul”), care include si magazinul online, ROYAL BAGS IMPEX S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Ion Minulescu, Nr. 93, Cladirea P+5, Etaj 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/8921/2021, avand Cod Unic de Identificare 44313158 (“Operator de date”) prelucreaza in calitate de operator de date o serie de date personale despre dumneavoastra, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Legea nr. 677/2001”) si ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul GDPR”).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica de confidentialitate”) descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate si care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu aceste prelucrari.

Inainte de a utiliza oricare dintre serviciile sau functiile disponibile pe site-ul www.royalbags.ro , trebuie sa cititi aceasta Politica de confidentialitate, precum si Termenii si conditiile. Rolul acestei politici este de a explica modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate si scopul in care acestea sunt folosite.

ROYAL BAGS IMPEX S.R.L. respecta legile in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal furnizate de catre utilizatori prin intermediul paginii web www.royalbags.ro si se angajeaza sa le foloseasca numai in scopul precizat, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei.

ROYAL BAGS IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor neautorizate ale unor terte persoane.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe contractul incheiat, pe consimtamantul dumneavoastra, precum si pe interesul legitim al societatii noastre.

Ce date cu caracter personal colectam si prelucram?

Colectam informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice, respective nume si prenume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica, date de identificare bancare necesare pentru plata cu cardul a achizitiilor efectuate pe site ul nostru.

Prelucrarea datelor cu caracter special, respectiv a prelucrarii codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal avand o functie de identificare de aplicabilitate generala, sunt strict limitate la cazurile prevazute de lege.

Tertii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail/sms marketing.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri. Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

De ce colectam si prelucram datele dumneavoastra personale?

Folosim datele cu caracter personal pentru a va gestiona achizitiile online pe www.royalbags.ro, prelucrand comenzile si returnarile prin intermediul serviciilor noastre online si va vom trimite notificari privind starea livrarii sau in cazul unor probleme privind livrarea produselor dumneavoastra.

Folosim datele cu caracter personal pentru a va gestiona platile. De asemenea, va vom folosi datele pentru a trata reclamatiile si garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a va identifica.

Daca va veti abona la servicul nostru de newsletter, vom folosi datele cu caracter personal oferite pentru a va trimite oferte de marketing prin e-mail, mesaje text si apeluri telefonice.

Pentru a va optimiza experienta pe site-ul nostru, va vom oferi informatii relevante, recomandari de produse si va vom trimite oferte personalizate.

Daca aveti un cont pe site-ul nostru, vom folosi datele cu caracter personal pentru a va crea si administra contul personal pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta pe www.royalbags.ro.

Va vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile dumneavoastra si va vom permite sa va gestionati setarile contului (inclusiv preferintele de marketing). De asemenea, va vom oferi modalitati simple de a va corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si informatiile de plata.

Dumneavoastra, in calitate de utilizator, garantati ca datele personale furnizate sunt adevarate si exacte si este de acord sa raporteze orice schimbare sau modificare in timp util. Daca ne furnizati datele personale ale unor terte parti, sunteti singurul responsabil pentru informarea acestora si pentru obtinerea consimtamantului acestora pentru ca aceste detalii sa fie furnizate in scopurile indicate in sectiunile corespunzatoare din aceasta Politica de confidentialitate.

Pentru cat timp va pastram datele?

ROYAL BAGS IMPEX S.R.L.  va prelucra datele cu caracter personal pe perioada necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate.

De exemplu, datele referitoare la comenzile dvs. vor fi pastrate cat timp aveti un cont activ, iar datele dumneavoastra pentru marketing direct pana cand va retrageti consimtamantul.

Abonare la newsletter

Daca autorizati abonarea la newsletter-ul www.royalbags.ro, va vom furniza informatii cu privire la produsele si serviciile noastre prin diferite mijloace, cum ar fi prin e-mail sau orice alt mijloc electronic de comunicare echivalent (cum ar fi SMS etc.).

Deasemenea, va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

 •   urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing;
 •   modificand setarile contului dumneavoastra.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 si ale Regulamentului GDPR, va puteti exercita oricare din urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra personale:

 •   Dreptul de acces la datele personale care va privesc;
 •   Dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
 •   Dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu, atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 •   Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii in anumite circumstante;
 •   Dreptul de a va opune prelucrarii;
 •   Dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale la care ati consimtit anterior;
 •   Dreptul de a uitat in sensul adresarii unei solicitari pentru stergerea evidentelor personale;
 •   Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de Dumneavoastra;
 •   Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor;
 •   Dreptul de a formula o plangere la ROYAL BAGS IMPEX S.R.L. si/sau la autoritatea de supraveghere privind protectia datelor cu caracter personal sau, dupa caz, dreptul de a actiona in justitie in legatura cu modul de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal;

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari/clarificari suplimentare cu privire la prezenta informare sau in legatura cu utilizarea de catre ROYAL BAGS IMPEX S.R.L.  a datelor Dumneavoastra cu caracter personal, ne puteti contacta utilizand oricare dintre metodele de comunicare de mai jos:

– Prin e-mail, la adresa: contact@royalbags.ro

– Prin telefon, la numarul: (+40) 753 889 977

Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal ? 

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre agentii de livrari in legatura cu livrarea produselor, agentiile media pentru distribuirea de newslettere.

Am luat masuri tehnice si organizationale pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Adaptam continuu masurile noastre de securitate, in acord cu progresul si dezvoltarile tehnologice.

Toate detaliile legate de platile cu cardul pe Site sunt preluate si prelucrate direct si criptat, in conformitate cu standardele internationale de securitate de catre procesatorul de plati.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

Site-ul  www.royalbags.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul www.royalbags.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

ROYAL BAGS IMPEX S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

ROYAL BAGS IMPEX S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul site-ului www.royalbags.ro si nu divulga adrese de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al clientului/posibil client.

Utilizatorii de date cu caracter personal sunt instruiti asupra importantei mentinerii confidentialitatii acestora, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal, ROYAL BAGS IMPEX S.R.L. ia urmatoarele masuri:

 1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt informati cu privire la pericolul virsuilor informatici;
 2. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive, conturile de acces se suspenda automat.
 3. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
 4. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

Top