FAQs

In situatia in care ati gresit datele de facturare trebuie sa contactati firma la numarul de telefon indicat pe pagina web in cel mai scurt timp posibil pentru ca acestea sa fie modificate inainte de procesarea facturii si trimiterea coletului catre destinatar.

In aceasta situatie, va recomandam sa verificati continutul coletului de indata ce acesta a ajuns la dumneavoastra. In situatia in care constatati ca produsul prezinta defecte tehnice, contactati in cel mai scurt timp posibil operatorul la numarul de telefon indicat pe pagina web in vederea gasirii unei solutii optime.
Daca aveti nelamuriri cu privire la certificatul de garantie si la modul in care acesta opereaza, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site.
In situatia in care produsul nu corespunde cerintelor dumneavoastra aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile pentru a face retur, in conditiile in care produsul nu prezinta defecte sau modificari provocate in urma utilizarii.
In situatia in care ati facut un retur, banii va vor fi trimisi prin virament bancar in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la momentul in care ati predat coletul spre a fi returnat furnizorului.

Costurile de livrare nu sunt incluse in pretul prevazut pe site pentru fiecare produs in parte. Aceste costuri sunt afisate in momentul in care treceti la calcularea costului comenzii dumneavoastra. 

Ne dorim ca experienta clientilor cu produsele noastre sa fie una pozitiva, motiv pentru care va invitam sa ne oferiti un feedback in urma comandarii si folosirii acestor produse. Indiferent daca ati fost multumit de modalitatea de livrare, de interactiunea cu personalul, sau de produsul in sine, va invitam sa ne scrieti in legatura cu aceasta experienta pentru a ne fi mai usor sa ne imbunatatim serviciile pe zi ce trece.
Transmiteti-ne motivele pentru care experienta a fost una pozitiva sau nu, comunicati-ne impresii detalitate cu privire la experienta dumneavoastra, spuneti-ne daca ati recomanda sau nu produsele noastre si altor clienti.
Asteptam parerile dumneavoastra pe adresa de email feedback@royalbags.ro

Top