Geanta probe laborator cu termometru RB1000

0 recenzii clienti Produse vândute: 34

270,00 lei TVA inclus

Dimensiuni 28,5 × 28,5 × 20,5 cm
Culori disponibile
Alegeti optiunea

270,00 lei TVA inclus

97 în stoc

Geanta probe laborator cu termometru RB1000 de calitate superioară, destinată transportării probelor, rezistentă, ușoara și este 100% fabricată în România de către Royal Bags Impex S.R.L.

Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu necesar manevrării produselor medicale, în special probe.

Adauga in cos
Cumpără acum

Geanta probe laborator cu termometru RB1000 de calitate superioară, destinată transportării probelor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România de către Royal Bags Impex S.R.L.

Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu necesar manevrării produselor medicale, în special probe.

Materialul din care este confecționată conferă protecție împotriva lichidelor, fiind impermeabil și lavabil.

De asemenea, produsul conferă protecție termică, termometrul încorporat garantând păstrarea optimă a temperaturii în interiorul genții.

0/5 (0 voturi)

Informatii suplimentare

Greutate 0,4 kg
Dimensiuni 28,5 × 28,5 × 20,5 cm
Volum

16,6 L

Tip produs

Tip trusa

Material

, , ,

Caracteristici esentiale

Compartimentare

, , ,

Continutul pachetului

Culori disponibile

, ,

Cod EAN

, ,

Fabricat în România

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania

Produsul beneficiaza de garantie pe o perioada de 12 luni de la data achizitionarii lui. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii: - Sa pastreze produsul în bune conditii si stare fizica ( cu exceptia uzurii normale, determinata de utilizarea lui) -Este interzisa interventia asupra produsului a persoanelor neautorizate de firma ROYAL BAGS IMPEX SRL - Sa pastreze cu grija certificatUL de garantie emis de producator. - A se respecta indicatiile de pe eticheta produsului Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei. De la garantie sunt excluse: - defecte de manevrare defectuoasa - defectele cauzate de supraincarcare Semnatura - Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania
Top