Geanta medicala pentru interventie RB120

0 recenzii clienti Produse vândute: 278

330,00 lei TVA inclus

Dimensiuni 43,5 × 24,5 × 24,5 cm
Culori disponibile
Alegeti optiunea
Geanta medicala interventie, rosie, RB120 - 9019720628907 - este de inalta calitate, destinata interventiilor, rezistenta si este 100% fabricată în România. Produsul este destinat scopurilor medicale, avand compartimente divizate optim prin separatori detasabili, spatii destinate fiolelor si buzunare laterale, facilitand astfel depozitarea produselor de uz sanitar. Materialul din care este conceput este impermeabil si lavabil. De asemenea, produsul confera protectie termica, fiind astfel destinat si materialelor medicale a caror temperatura trebuie mentinuta in limite specifice.

330,00 lei TVA inclus

90 în stoc

Geanta medicala pentru interventie RB120 este de înaltă calitate, destinată intervențiilor, rezistentă și este 100% fabricată în România de către Royal Bags Impex S.R.L.

Produsul este destinat scopurilor medicale, având compartimente divizate optim prin separatori detașabili, spații destinate fiolelor de dimensiuni mici și buzunare laterale, facilitând astfel depozitarea produselor de uz sanitar.

Adauga in cos
Cumpără acum

Geanta medicala pentru interventie RB120 de înaltă calitate, destinată intervențiilor, rezistentă și este 100% fabricată în România de către Royal Bags Impex S.R.L.

Produsul este destinat scopurilor medicale, având compartimente divizate optim prin separatori detașabili, spații destinate fiolelor de dimensiuni mici și buzunare laterale, facilitând astfel depozitarea produselor de uz sanitar.

Materialul din care este conceput este impermeabil și lavabil.

De asemenea, produsul conferă protecție termică, fiind astfel destinat și materialelor medicale a căror temperatură trebuie menținuta în limite specifice.

4.7/5 (7 voturi)

Informatii suplimentare

Greutate 1,2 kg
Dimensiuni 43,5 × 24,5 × 24,5 cm
Volum

26,1 L

Tip produs

Tip trusa

Material

, , ,

Caracteristici esentiale

Compartimentare

, , ,

Continutul pachetului

Culori disponibile

, ,

Cod EAN

, ,

Fabricat în România

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania

Produsul beneficiaza de garantie pe o perioada de 12 luni de la data achizitionarii lui. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii: - Sa pastreze produsul în bune conditii si stare fizica ( cu exceptia uzurii normale, determinata de utilizarea lui) -Este interzisa interventia asupra produsului a persoanelor neautorizate de firma ROYAL BAGS IMPEX SRL - Sa pastreze cu grija certificatUL de garantie emis de producator. - A se respecta indicatiile de pe eticheta produsului Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei. De la garantie sunt excluse: - defecte de manevrare defectuoasa - defectele cauzate de supraincarcare Semnatura - Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania
Top