Etui transport probe RB60

0 recenzii clienti Produse vândute: 120

110,00 lei TVA inclus

Dimensiuni 21,5 × 13,5 × 13 cm
Culori disponibile
Alegeti optiunea
Etui rosu transport probe RB60 - 9019720607223 - de inalta calitate, rezistent si practic. Produsul este destinat scopurilor medicale. Prin concept, produsul este prevazut cu burete stativ ce permite pastrarea si transportarea in siguranta si la temperatura optima a probelor. Este compatibil cu genti medicale de dimensiuni medii si mari. Materialul este impermeabil si rezistent la uzura provocata de factori externi. - - Genti medicale - Fabricate in Romania

110,00 lei TVA inclus

Etui transport probe RB60 este de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România de către Royal Bags Impex S.R.L .

Produsul este destinat scopurilor medicale.

Adauga in cos
Cumpără acum

Etui transport probe RB60 este de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România de către Royal Bags Impex S.R.L .

Produsul este destinat scopurilor medicale.

Prin concept, produsul este prevăzut cu burete stativ ce permite păstrarea și transportarea în siguranță și la temperatura optimă a probelor.

Este compatibil cu genți medicale de dimensiuni medii și mari.

Materialul este impermeabil și rezistent la uzura provocată de factori externi.

5/5 (1 vot)

Informatii suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 21,5 × 13,5 × 13 cm
Volum

3,7 L

Tip produs

Tip trusa

Material

, , , ,

Caracteristici esentiale

Compartimentare

, ,

Continutul pachetului

Culori disponibile

, ,

Cod EAN

, ,

Fabricat în România

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania

Produsul beneficiaza de garantie pe o perioada de 12 luni de la data achizitionarii lui. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii: - Sa pastreze produsul în bune conditii si stare fizica ( cu exceptia uzurii normale, determinata de utilizarea lui) -Este interzisa interventia asupra produsului a persoanelor neautorizate de firma ROYAL BAGS IMPEX SRL - Sa pastreze cu grija certificatUL de garantie emis de producator. - A se respecta indicatiile de pe eticheta produsului Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei. De la garantie sunt excluse: - defecte de manevrare defectuoasa - defectele cauzate de supraincarcare Semnatura - Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania
Top