Etui fiole RB83

0 recenzii clienti Produse vândute: 89

110,00 lei TVA inclus

Dimensiuni 32,5 × 21 × 4,5 cm
Culori disponibile
Alegeti optiunea

110,00 lei TVA inclus

Etui fiole RB83 de înaltă calitate, rezistent, practic este 100% fabricat în România de către Royal Bags Impex S.R.L .

Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea optimă a fiolelor de diferite dimensiuni.

Adauga in cos
Cumpără acum
Descriere

Product Description

Etui fiole RB83 de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România de către Royal Bags Impex S.R.L .

Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea optimă a fiolelor de diferite dimensiuni.

Datorită conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a acestor obiecte specifice, fiind compatibil cu genți medicale de dimensiuni medii și mari.

Produsul este prevăzut la interior cu un separator care împiedică spargerea fiolelor, facilitând astfel manipularea. Materialul este impermeabil și rezistent la uzura provocată de factori externi.

0/5 (0 voturi)
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Certificat de garantie

Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania

Produsul beneficiaza de garantie pe o perioada de 12 luni de la data achizitionarii lui. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii: - Sa pastreze produsul în bune conditii si stare fizica ( cu exceptia uzurii normale, determinata de utilizarea lui) -Este interzisa interventia asupra produsului a persoanelor neautorizate de firma ROYAL BAGS IMPEX SRL - Sa pastreze cu grija certificatUL de garantie emis de producator. - A se respecta indicatiile de pe eticheta produsului Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei. De la garantie sunt excluse: - defecte de manevrare defectuoasa - defectele cauzate de supraincarcare Semnatura - Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania
Top