Etui cu capac transparent RB20

0 recenzii clienti Produse vândute: 65

45,00 lei TVA inclus

Dimensiuni 32 × 13 × 6 cm
Culori disponibile
Alegeti optiunea
Etui rosu cu capac transparent RB20 - 9019720614207 -de inalta calitate, rezistent si practic. Produsul este conceput in scopuri medicale, pentru depozitarea materialor destinate interventiilor. Datorita conceptului, acest produs permite pastrarea si transportarea separata a obiectelor de uz medical de dimensiuni mici/medii,  fiind compatibil cu genti medicale de dimensiuni mari. Capacul transparent faciliteaza vizibilitatea continutului, usurand actul medical.  Materialul este impermeabil si rezistent la uzura provocata de factori externi. - - Genti medicale - Fabricate in Romania

45,00 lei TVA inclus

Etui cu capac transparent RB20 de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România de către Royal Bags Impex S.R.L .

Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea materialelor destinate intervențiilor.

Adauga in cos
Cumpără acum

Etui cu capac transparent RB20 de înaltă calitate, rezistent, practic  este 100% fabricat în România de către Royal Bags Impex S.R.L .

Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea materialor destinate intervențiilor.

Datorita conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a obiectelor de uz medical de dimensiuni mici/medii,  fiind compatibil cu genți medicale de dimensiuni mari.

Capacul transparent facilitează vizibilitatea conținutului, usurând actul medical.  Materialul este impermeabil și rezistent la uzura provocată de factori externi.

0/5 (0 voturi)

Informatii suplimentare

Greutate 0,14 kg
Dimensiuni 32 × 13 × 6 cm
Volum

2,4 L

Tip produs

Tip trusa

Material

,

Caracteristici esentiale

Compartimentare

Continutul pachetului

Culori disponibile

, ,

Cod EAN

, ,

Fabricat în România

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania

Produsul beneficiaza de garantie pe o perioada de 12 luni de la data achizitionarii lui. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produsului si inlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producatorului.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii: - Sa pastreze produsul în bune conditii si stare fizica ( cu exceptia uzurii normale, determinata de utilizarea lui) -Este interzisa interventia asupra produsului a persoanelor neautorizate de firma ROYAL BAGS IMPEX SRL - Sa pastreze cu grija certificatUL de garantie emis de producator. - A se respecta indicatiile de pe eticheta produsului Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei. De la garantie sunt excluse: - defecte de manevrare defectuoasa - defectele cauzate de supraincarcare Semnatura - Royal Bags - Genti Medicale - Fabricate in Romania
Top